31 Ekim 2012 Çarşamba

The Tall Man-Sır





 
 
  Eskiden pek severdim korku, gerilim dolu filmleri.Kimi sahnelerinde gözlerimi, kulaklarımı kapatsam da izlerdim.Bir süre izlemediğim dönem de oldu.Sanırım bir çok filmde aynı konunun işlenmesi sıktı beni.
  Bir grup gencin bir dağ ya da göl evinde mahsur kalıp sırayla ortadan kaybolduğu veya kolu, bacağı, kafa derisi kopan, sırtından bir kancaya takılarak psikopat bir adam tarafından işkence edilen insanların olduğu filmler çoktur.Bir süre sonra ne olacağı da tahmin edilir bu filmlerde.
Tabi bunların yanında izlemekten keyif aldığım beni gerçekten gerebilecek filmler de yok değil.
 
  Uzun bir korku, gerilim filmi arasından sonra dün gece izlediğim bir film "The Tall Man".Afişini ilk gördüğümde kesin elinde bıçak ya da balta ile insanları öldüren bir adam var dedim ve yanıldım.
 
  Hemen çok kısa bahsedeyim
 
  Filmdeki kahramanımız Julia küçük bir köyde hemşirelik yapıyor ve oğluyla yaşıyor.Köyde küçük çocuklar ortadan kaybolmaya başlar ve bunu uzun boylu bir adamın yaptığına inanılır.Bir gece Julia'nın oğlu da kaçırılır.Oğlunu bulmaya çalışırken de saklı kalmış sırlar ortaya çıkmaya başlar.
 
  Gerçekten sürprizlerle dolu bir filmdi ve sonuna kadar şaşırtıcıydı.Bu filmi sevmeyenler de olmuştur, kötü mesaj verdiğini düşünenler de.Ama izlenmeyecek bir film değildi.

4 yorum:

  1. evet degısık bır fılmdı sonda verdıgı derste hayret verıcı ıdı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de garipti.iyi mi kötü mü bilemedim.

      Sil
  2. jesica biel hayranıyım ama korku gerilim seyredemiyorum , gunduz bile:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kan yok, görünmeyen varlıklar yok.çok korkutucu değil,hafif gerilim diyelim ve de heyecanlı.izlenebilir:)

      Sil