7 Mart 2013 Perşembe

Küçük Ev Dekorasyonu


 
 
   Küçük evleri olanlar büyük ev hayali kurar, büyük evleri olanlar da ne çok derdi var diye küçük ev peşinde koşar.Hiç kuşkusuz büyük evin de küçük evin de artıları ve eksileri vardır.
 
  Benim tercihim kullanışlı, küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk evlerden yana.Daha samimi ve sıcak bulmuşumdur hep bu tip evleri.Ama  tabi alan sıkıkıntısı olduğu için bu tip evler insanı sınırlandırmıyor değil.
 
  Küçük evleri dekore ederken ince eleyip sık dokumak gerek.İstenilen her eşya uygun olmayabilir.Mümkün olduğunca fonksiyonel ve minimal şeylerden yana tercih yapmak gerek.
 
  Küçük alanlardan maksimum verim alabilmek için bir çok çözüm yolu var aslında.
 
  Yataklı ve sandıklı kanepeler, bazalı yataklar, küçük mobilyalar, duvar rafları, gömme dolaplar, alan yaratmak için koltuk takımı yerine köşe kanepeler, genişlik ve ferahlık hissi yaratmak için de beyaz duvarlar ve aynalar kullanılabilir.
 
  Daha içi açıcı aydınlık bir ortam yaratmak için de çok fazla renk karıştırmaya da gerek yok.Desenli şeyler de  göz yorabilir.Bunları da azalttıkmı küçük evlerde yaşamamak için bir sebep yok.
 
 
 
 


 


Fotoğraf

7 yorum:

  1. Ve heyecanla beklediğim ve gönlünce ve güzel olacağına emin olduğum senin evin..Az kaldıııı !..:) Bunu yazarken ne dinledim ? : Martı - Ezginin Günlüğü

    Deli Der'in - deryaninbplani.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. 2ci fotodaki mutfağı istiyorum canım. bu tarz yer karolarına hastayım. ileride hem mutfak hem girişe siyah beyazlarını yaptırmak istiyorum. bir yere farklı ve canlı bir renk lekesi her zaman çok güzel bir fikir. ben bir kolonumu ve perdelerimden bir tanesini fosforlu turuncu yapmıştım, süper olmuştu. bu yüzden o tek turuncu sandalyeye bayıldım. gerçekten, senin evini merak ettim ben de şimdi :)).
    http://tuzvekarabiber.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu tip karolar çok moda son zamanlarda.halıya da gerek kalmıyor.tek düzelikten ziyade bu evdeki gibi karışımlar hoşuma gidiyor.turuncu kolonlar eminim güzel bir patlama yapmıştır evde:)

      Sil
  3. çok güzel bende bloe küçücük bi ev istiorum:)sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle çok güzel ve sevimli böyle küçük evler:)

      Sil