30 Nisan 2013 Salı

Anne Sürprizi



   Geçen hafta sonu  memleketten  bir koli geldi.

   Ailelerinden uzak yaşayanlar bu kolileri çok iyi bilir.Öğrenciliği başka şehirlerde geçenler de yabancı sayılmaz bu kolilere.Tıka basa dolu olur bu koliler.En küçük boşluk bile doldurulur evde ne varsa.Anne baba yüreği işte.

  İşte dedim ya böyle kolilerden biri geçen hafta yollara düştü.Yapmaya zamanımın olmadığı  ve buralarda bulamayacağım ufak tefek şeylerle dolu bir koli.Koliyi açar açmaz canım annemin sürprizi ile karşılaştım.bir poşete çocukluğumdan beri çok sevdiğim bu çiçekleri koymuş.Şimdilerde salkım saçak çiçekle dolu bu bitkinin yıllardır çiçek açmış halini göremiyordum.Yazları gittiğimde çiçekli zamanı geçmiş oluyordu.Geçen hafta önce fotoğraflarını yolladılar sonra da kendisini.

  Nasıl mutlu oldum.Çocukken çok oynardım bu çiçekle.Anneannem "gelin tacı" derdi.Koparıp iki ucunu birleştirince gerçekten de gelin tacı gibi oluyordu.Dalından bir parça koparıp toprağa batırınca da hemen gelişiyor.Hatta anneannem benim için saksıda bile yetiştirmiş.Çok sevindim buna.
 
 Bakalım benim gelin tacım saksıyı sevecek mi?



 
 
 


 

3 yorum:

  1. Benimde postu okurken aklıma öğrencilik yıllarım geldi.Annem sevdiğim yiyecekleri koliler yollardı.Çok heyecanla açardım.Eve gidene kadar yiye yiye giderdim:)Bloğunu takibe aldım canım.Benim bloguma da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heyecanla beklenen ve sürprizlerle dolu koliler almak çok güzel her zaman.ben de takipteyim:)

      Sil
  2. The Games of the Month | aprcasino.com
    August 4, 2021 – We have created a selection of The Games of the Month slot machine games to help you win big. Discover hundreds of 카지노 사이트 홍보 bonus features and

    YanıtlaSil