23 Kasım 2012 Cuma

Hobbit:Beklenmedik Yolculuk/The Hobbit:An Unexpected Journey

 
 
 
Fantastik filmlerin hiç bir zaman bağımlısı olmadım.ilgimi pek çekmezdi.Oyuncu kadrosu iyiyse, tanıdık yüzler varsa izlerdim.
Ama sinemada izlemediğim bir seri var.O da Yüzüklerin Efendisi.Neredeyse 10 yıl önce afişlerine göz ucuyla afişlerine bakmaktan öteye geçmemişti benim için.Demek o zamanlar ilgimi çekmemiş. İki yıl önce izlediğimde pişman olmadım desem yalan olur.Neden bu gizemli, gerilim dolu, fantastik seriyi sinemada izlememişim kızdım kendime.
 
Şimdi de aklımda kalmasın diye Hobbit'e hazırlık yapıyorum.1937 yılında çocuklarına masal olsun diye yazmış Tolkien.Yüzüklerin Efendisi serisine giriş niteliğinde.Yüzük Hobbit'lere nasıl geçmiş bakalım ve macera nasıl başlamış.
 
Hobbit ile güzel bir serüvenin, büyülü bir hayal dünyasının içindeyim.Bilbo Baggins ile dağlara çıkıyorum, geçitlerden geçiyorum, zaman zaman görünmez oluyorum.
 
Güzel bir macera.Acaba bir kitaptan üç film nasıl çıkacak. Serinin ilk filmi 14 Aralıkta sinemalarda.
 
 
 
 


8 yorum:

  1. önceden benim de önyargım vardı bu tarz filmlere karşı..yüzüklerin efendisi vizyona girdiğinde de demiştim ben izlemem böyle film:)önyargımı dinlemeyip iyiki de izlemişim,serisini sinamada izledim ve şanslı hissediyorum kendimi.cünkü kesinlikle sinemada izlenmesi gereken bir filmmiş.sinemada izledikten sonra tv de gördüğümde aynı etkiyi uyandırmadı bende mesela.
    the hobbit i ben de merak ediyorum.vizyona girince hemen gideceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle önyargılı yaklaşmamak gerekiyormuş onu anladım.belki 3 boyutlusunu yapıp tekrar vizyona girer diye bir umudum var.gerçekten de bazı filmler sinemada film oluyormuş.bu yüzden hobbit'i kaçırmayacağım:)

      Sil
  2. Bende filmi sinemada izlememistim - yasim tutmuyordu :D - ama gercekten muhtesem bir seri. Hobit lerinde reklamini gordum hemen ilk firsatta gidip izlicegim ciktiginda :)
    belleeamie.blogspot.co.uk
    takibindeyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de hemen gideceğim.3 boyutlu bir de.keyifli olacağını düşünüyorum:)

      Sil
  3. hiç izlemedim,
    merak bile etmedim de...
    yazını okuyunca,
    acaba?dedim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biraz masalımsı çok da maceralı.bence denenmeli sevgili cep aynası:)

      Sil
  4. fantastik filmler ve yüzüklerin efendisi gibi bilimkurgu film ve kitaplarından ben de uzak durmuşumdur hep sen şimdi böyle söyleyince acaba izlesem aynı şeyleri ben de düşünür müyüm diye merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de kesinlikle öyle düşünüyordum.şunu da anladım bu tip filmler sinemada izlenmeli:)

      Sil